Direktlänk till inlägg 16 maj 2008

Valpbesök och valpar...

Av A-Team - 16 maj 2008 12:28

Under veckan som gått har det varit många valpbesök... trevligt trevligt:) Valparna har tillsammans med sin mor börjar utförska lite "större områden"... sådan är Sockan som mor. Hon följer urhundinstinkten och tycker att nu utökar vi arean... nästkommande sak har då blivit att "samla kullen och gå på egen upptäcksfärd":) Pappa Tosse har varit här flera gånger och valparna är facinerade av den ståtlige herr´n, Sockan accepterar men tycker inte han skall deltaga i "uppfostran än". Valparna i sig själva är urhärliga, nu kan vi urskiilja personligheter dock är det sedan upp till varje ny ägare att "forma" sin valp... vi lägger grunden i avelsarbetet och sedan ligger det till största vikt på framtida miljön. Vi brukar säga att man får den hund man förtjänar... just nu har vi själva en unghund som gått från lugn till "aha... livet är att lufta gräsmattan" (matte har lagt för lite energi på träning under tiden för allt kring valpar) har man haft valpkull så förstår man dessa ord eftersom en valpkull inte "bara finns" utan det är mycket tid man lägger på varje kull och varje individ i kullen:)

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se