Direktlänk till inlägg 20 maj 2008

fotohjälp & röntgen

Av A-Team - 20 maj 2008 05:05

Eva har röntgat sin Wintergold's Birdfoot "Leo"  med resultat: A/A höfter & armbågar U.a. Jätteskoj Leo är ju dessutom en Sockan-son från tidigare kull.

Lena var här och fotograferade 7 veckors valparna:) ja varför tar man hem en fotograf!?hmm.. jo för att man inser att bilderna man tar inte är av samma kvalitet som dem som en duktig fotograf tar. Lena kan fånga ögonblick som man själv missar, det är detaljerna i bilderna. Många gånger tycker man att man inte får den där bilden så som de verkligen ser ut MEN sådant lyckas såklart Lena med. Bilderna kommer att finnas i hennes galleri. Det blev inte bara valpar utan även fartbilder där hundarna apporterar, tänk vilka bilder det blir:) Bilden på Lena och valparna är såklart inte tagen av fotografen själv;)

Vi två skall bli föräldrar efter midsommar... det visade ultraljudet tydligt:)


Vi tränar på inför lydnasprov... skall bli väldigt roligt:)

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se