Direktlänk till inlägg 22 maj 2008

Godingarna eller diamanterna har namn...

Av A-Team - 22 maj 2008 13:18

som tidigare skrivet... bättre bilder med en fotograf men albumet är inte riktigt klart.  Valparna som nu är döpta efter Donots sångtitlar i SKK-Registrering är otroligt roliga:) Busiga, alerta, glada  och väldigt med... MYCKET har hänt med dem senaste veckan och vi kan bara se allt som positivt. Bedömning utifrån gällande deras egenskaper har varit enbart positiv den med så vi har en riktig lite godingkull.
1 av tikvalparna är ännu otingade men valparna är bara 7 veckor så vi inväntar rätt personer eller familjer i lugn och ro:)
Den 26/5(kväll) skall de veterinärbesiktigas, vaccineras och ID-märkas(chippas) första gången.

Hade en trevlig stund med lydnadsträning på klubben igår... Higgins verkar uppskatta när det är många människor runt honom... underbara hund:)

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se