Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

MH test för Higgins och Tikka 12/10

Av A-Team - 12 oktober 2008 18:04

I skrivandets stund mycket nöjd! Kan inte bli annat än superglad när Higgins med matte i bandet då går in och gör ett fantastiskt MH:-) Alltid trevligt när man hör det viskas runt en vilken fantastisk mentalitet hos en golden!  Man har rätt att få känna sig stolt som ägare då. Visst har vi hela tiden trott på honom och kännt hur trygg och stabil han är men det är alltid annorlunda när man är i en "testsituation":) Inga rädslor och sådant är precis vad i behöver i rasen.

Tikka då? det blev precis som vi trott där med så vi är mycket nöjda med hennes MH där inga kvarstående rädslor heller fanns. 1:a på skottet för båda. Mycket roligt!
Mindre roligt var då det lydnadsprov som jag startade igår(lördag)...
Hunden bredvid Higgins låg och vrålskällde på platsliggningen så hela vårt startfält reste sig och lämnade platserna. "snöpligt"  inte så himla kul att starta med 0 poäng på platsliggande som ändå är hela 30p vilket då direkt gick förlorat. Regnet strilade och ja vad ska man säga mer än att OK... ett 3:e pris och ett konstaterande att nu väntar vi ett par månader med lydnadsprov och tar ett viltspårsprov emellan. Han är en fantastisk hund att arbeta med så till våren/sommaren och hösten-09 blir det bara jaktprov.
MH= Mental Hälsostatus för er som kanske är nya och undrar vad är MH:)

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se