Direktlänk till inlägg 9 januari 2009

Fotobesök och killarna...valparna växer

Av A-Team - 9 januari 2009 17:08

Higgins snart 2 år och Harry snart 15 år vilade så fint på varsin sida av lyktan att kameran flög fram, unge mannen och gammelmannen båda otroligt sköna personligheter. Med Harry får man tänka vilken fantastisk golden han varit genom så otroligt många år och med Higgins hur mycket härligt som väntar:-) Anne var dessutom här med den "unge" Harrysonen Tosse ikväll... ung säger vi för han är "bara 8,5 år". Tosse är en kopia av sin far i både utseende och sätt:)
Valparna har fått större utrymme och nu börjar små personligheter träda fram;) Länge sitter vi och bara tittar på dem under deras vakna stunder det är så vi börjar lära känna dem.
Lena har varit här och fotograferat men de bilderna skall vi lägga på annan plats... åh så läckert det är med djupet hon får i sina bilder.

Må gott... albumet uppdateras efter Kickoffen imorgonkväll:)

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se