Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Växer o växer o kommande helg kurshelg

Av A-Team - 13 januari 2009 08:33

Lite nya bilder... more to come:) http://workinggolden.jalbum.net/TikkaHigginvalp/ 
Redan tisdag och veckodagarna bara flyger fram! Till helgen är det äntligen kurser igen:) Det är bra så mycket roligare att ha valp/unghund/vuxen hund om men går kurser med den. Även om man haft hund förr så är varje individ olik den andre och kanske var det inte en golden innan? Nyttigt är det:)
Joda här jobbas med bilderna men tyvärr hamnade vi efter lite med dessa då det blev väldigt många på en gång och fler blir det nu när de ska få pröva tassarna ute en stund. Det är ju för tillfället en varm januari - men det kan ju ändras snabbt.
Skickar ett GRATTIS till Andrea med Goliath som varit ute och startat Elit-Lydnad och passar på att lägga länk till hennes sida! Jättekul att få se er på nätet och följa där. Goliath är helbror till vår Pepper;)
Nu är det dax att arbeta med lite bilder så albumet någon gång kan få fyllas på med bilder av nästan 5 veckor(onsdag) gamla helt underbara valparna:)

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se