Direktlänk till inlägg 17 januari 2009

Valpar ute första gången / Kurser imorgon söndag

Av A-Team - 17 januari 2009 15:40

Vi har minsann inte legat på latsidan när det gäller egen träning av Pepper & Higgins utan passat på att lägga mer grunder samt befästa det som man tror de kan. Ändrat om lite och gjort det lite annorlunda... lite svårt att skriftligt förklara inne på en blogg:) Jobbar med små medel gör vi iallafall.

Valparna var idag ute för första gången och det blev succé direkt, ingen lång stund men tillräckligt för att se vad de tyckte om en SÅ stor yta:) Inte bara Tikka var med utan även pappa Higgins (bilder kommer ikväll i albumet).

I morgon söndag är det dax för 2 av kurserna vilket är jättekul! Utveckling betyder förändring och man kan vända på det och säga "vill man ha förändring så följer utveckling på köpet"  Många vill ha utveckling men vill inte ha förändring och då står man också kvar i gamla fotspåren;)

Ses imorgon!
Må Gott

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se