Alla inlägg under januari 2009

Av A-Team - 6 januari 2009 13:22

Det sägs att en bild säger mer än många ord men när det gäller valpar med sina kvicka rörelser så skulle man nog kunna säga att bilder sällan lyckas fånga det exakta av vad som skulle önskats. Sova och äta och "lite" bus har det varit till helgen men från igår har det blivit bra mycket ljudligare vilket vi också förväntat oss. Med ännu väldigt babytultiga rörelser tar de sikte för att leka med sina syskon och har upptäckt att man kan låta riktigt skräckinjagande med morr o kurr. Nästan hur länge som helst kan man sitta och titta på detta skådespel och bara le men för valparna handlar det om en stor del av deras utveckling. Att dom är underbara är ju självklart, det är ju valpar efter två härliga föräldrar med fina farmor/farfar + mormor/morfar anlag. I övrigt är det svårt att inte säga att en 4 veckorsvalp är söt även om inte alla bilder lyckas fånga det där exakta ögonblicket man ville ha. Oj vad tiden går snabbt=utvecklingen snabbt.
Lite nya bilder: http://workinggolden.jalbum.net/TikkaHigginvalp/

Av A-Team - 5 januari 2009 15:57

Det blev en lugn helg med antalet jättetrevliga valpbesök. Det är alltid så himla spännande med nya möten:) Hoppas alla kört hem i lugn och ro på de vintriga ibland hala vägarna. Tur har vi haft också då Mickis & Karin hade en bättre kamera(förmodligen bättre fotograf också) så vi nu fått ett gäng fina bilder i rätt färg att få lägga in, det tackar vi hjärtligt för:)
Nya bilder kommer in under kvällen.

Grundkursen med ½-åringarna flyter på fint / Alla förarna är duktiga och det visar sig också på hundarna... desto roligare visar det sig ännu mer framöver eftersom det blir en solid grund. Coachen hälsar att han tycker det ser mycket bra ut;)

Må gott

Av A-Team - 1 januari 2009 23:40

Nya året ligger framför och vi önskar alla en god fortsättning på detta.

Att valparna växer skriver vi varje gång men det är ju faktiskt så att tillväxten just nu går med raketfart. Det är inga tunna valpar Tikka och Higgins har utan just nu i denna ålder riktigt rejäla små ulltroll:) Det äts bra och målen är nu två per dag. Valparna talar ljudligt om när mammas mat inte räcker till "bara så vi ska veta" och komma och servera Eukanuban.
Första besöken för er som redan varit med ut och sett Higgins och tidigare Tikkadottern fått jobba lite  kommer nog mest bestå av att kela valp. Nya besökare får följa med och titta lite hur våra hundar fungerar före valpkel:) Detta skall bli jättetrevligt:-)

Må gott

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards