Direktlänk till inlägg 21 november 2009

Lydnadskurs och nu har härliga Brix som väntar på nya ägare

Av A-Team - 21 november 2009 00:00


  Lydnadskursen - En fin samling på 3 av totalt 6 deltagare, att några låg i den beryktade influensan behöver egentligen inte skrivas men gör det ändå.
Nummer ett idag var att lossa på lite knutar och ta fram glädje - visst heter det lydnad men vi vill inte se hårda tag som man kanske lärt sig någon annanstans utan det gäller att motivver sin hund och tillsammans genom utveckling uppleva glädjen... alla tre idag var glada och här finns såååååååå mycket att under ganska många veckor nu hjälpa till att lyfta framSkrattande 2 av er som inte kunde vara med idag krya på er från flunsan.
..................................................


............

 
Så kom då Brix 11v hem efter en väldigt kort frånvaro sedan 8v. Allergi hos ett barn är aldrig lätt och fanns inte med på kartan - familjen måste självjkart i första hand tänka på barnet och vi i första hand på valpen även om vi tyckte det var väldigt ledsamt.
Nu har Brix varit hos oss hela eftemiddagen och halva natten och inte gjort en enda pöl inne - inte bitit på en grejj -varit på promenader både i koppel och utan - den lite längre promenaden umgicks han med hela hundflocken och ja det känns inte som han varit härifrån. Han är en så himla skön hane för att vara bara 11 veckor - men så har vi också hans syster Sally som är lika härlig hon.
Känner någon/några sig som det här kan vara rätt valp för mig/oss så hör av er. mailto:valpar@live.se
..................................................


...........
Valpträff imorgon = Jättekul - hoppas inte regnet strilar...
Gott humör fins det i massor


var rädda o varandra 

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se