Direktlänk till inlägg 14 juni 2010

snart träning=)! / valpar - na 8 veckor 15juni / Mollyvalpar 3 veckor 1 dag

Av A-Team - 14 juni 2010 18:03

vi ska vara i nuet precis som våra vovvar - och tänk om - bara OM... idag är iallafall solen här men regnet gör så gott åt växtligheten och det är så skönt att just de stunderna kunna sätta ögonen i en bok och vara med. En bok kan man alltid sluka även om det finns massor att göra som att till exempel ta hand om vuxna vovar och härliga valpar. Valparna - Isas o Higgins börjar flytta denna vecka och efter lördag är det tomt på dem! Hemska tanke! återigen om man går tillbaka till nu så är det bara att njuta. 8 veckor 15/6
  
Molly & Higgins valpar fick sitt första mål mat idag - och det var "kladdigt o gott", självklart fortsätter de med mammas mat men dax att smaka o starta med framtidens mat=) valpar@live.se

  
----------------------------------

Vi har den stora glädjen att få träna juniorer genom vårt andra stora intresse och just nu är det två lägerveckor fullt med ungdomar som vill lära bli bättre och utvecklas inom sin sport - vi har fått så mycket utbildning och träffat så mycket människor som bara är fantastiska på att dela med sig - I år har detta ökat och i och med det blir det förändringar till bara positivt=)
----------------
Kurs o träningsugna kan nu äntligen börja maila o höra av sig igen om vilka tider som passar till nästa vecka=)
---------------
Vaccinering har det inte bara blivit för valparna utan även för våra damer/herre som nu fått rabiesvaccin  
---------------


en go fika o promenad på detta - relaxande bok? mmm

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se