Direktlänk till inlägg 21 juli 2010

Valpen Valparna - one more summer/Sanni no1/ Semester nå oss via mail

Av A-Team - 21 juli 2010 14:32

Så har då Molly och Higgins valpar fyllt 8 veckor och börjat flytta - och vi hoppas alla valpar skall komma sig snabbt till rätta i sina nya hem JO vi vet att vi inte skrev lyck till allihop först men vi gör det nu;) Valparna har vi levt med i 8 veckor så at det är 5 väldigt trygga glada positiva individer vi lämnat ifrån oss vet vi och en kille har vi kvar för rätt familj/person. Kullen är vår sommar(Summer i stamtavlorna) och därmed blev överskriften one more Summer.
Hör av er om ni känner detta kan vara intressant antingen via mail valpar@live.se eller mobilen 0737-626688 eller hem 08-51172309. Vi är ute mycket så mobilen är enklast. Ja han är väldigt väldigt söt och väldigt glad o väldigt bra i kontakt och hemskt mysig - så tänk efter före ni ringer om ni planerat minst 10 år med denne livsglade apporterande herre.
  
-------------------------------
Aldrig trodde jag att jag skulle skriva något om känslan av saknad på en blogg men jag/vi vill tacka alla er som skickat Sanni en hälsning(trodde inte att så många följt henne genom åren) - saknaden kommer aldrig försvinna då det är få förunnat att få en sådan fyrbent vän och jag är så glad att det fick bli jag/vi som fick den glädjen att vara hennes tvåbenting. Tack goda ni som också förstår.
  
--------------------------------
carpe diem - vill ni nå oss eller anmäla kurser så maila wintergolds@live.se

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se