Direktlänk till inlägg 19 november 2010

Lp1Lp2Alkemi's Moliere"Ruff - Tikka/Billbovalparna får egen blogg - Träning och Grattis

Av A-Team - 19 november 2010 00:15

Tänker börja med att sätta ut vår första Golden hane då han faktiskt fyller 23 år idag - otroligt - en påminnelse om att man aldrig glömmer... han gav och han gav för det gör en Golden!   
  
Bilden är fotad i Sälen och ger oss ett starkt minne då han räddade vår äldste son att flyta under isblocken i en sk. osynlig djup fors - fruktansvärd upplevelse - allt slutade med oss alla i ambulans - vi hade aldrig funnit sonen om inte Ruff följt och skallat och slutligen kastat sig i... därefter kastade sig husse i - tack Ruff.
De finns mycket som många inte vet om denna hund - massor som gjorde honom bäst "för oss". Det har vi tagit till oss.
-------------------------------------------------------------
       
Tikka och Billbos valpar är ju bokade så de kommer få en alldeles egen sida istället för att ligga på hemsidan. De får en bildblogg med dagbok från imorgon vilket vi tror ni som nya blivande ägare kommer uppskatta - lite mer personlig för er=)
------------------------------------------------------------
  Såg via Andrea bloggen att det var dax att skicka hyllningar! Grattis till er som både tagit en 1:a i Elitlydnad och tävlat apell spår och blivit uppflyttade till lägre klass Massa glada kramar till dig och Goliat=)
-------------------------

ha en underbar fredag o helg

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se