Direktlänk till inlägg 23 maj 2011

GRattis Summerkullen!/med hjälp av ett team.../ fler röntgade efter Higgins

Av A-Team - 23 maj 2011 09:09

 

Åh så härligt det är med ett *team* av glada entusiastiska vetgiriga valpköpare - nyfikna på vad vi gör (och inte gör)... i vått o torrt? joda - alla vill vi ju ha friska gyllene vänner och med tanke på att denna månad verkligen satt både oss och en stackas handhundsägare samt 6 valpköpare på prövning *  tack goda ni* - ingen utanför vet hur ledsna både ni och vi verkligen varit men vi jobbar på och så härligt att ärligheten segrar!  Lätt att vara uppfödare? ja och nej - när allt går medvind är det lätt men eftersom vi (både 2 o 4 benta) är individer så kan inte allt gå medvind utan *vi lever i livet*...
----------------------------------------

Vi är glada över att 4 nya är röntgade efter Higgins med svar och dessa är fria fram och bak - många av er skickar dessutom in till GR_PRA1 test och vi tycker ni är guld! Glöm inte skicka in svaren till Goldenklubben bara så de kan skrivas in där:)
-----------------------------------------
GRATTIS SUMMER kullen - 1 år idag 23/5... kan ni inte få tid på Gudby djurklinik nu - så boka så ni har tid till efter sommaren! Ni som har tid eller lyckas få - skriv och berätta:)
.................................................

härligt jobbat hörni :)

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se