Direktlänk till inlägg 30 oktober 2011

Grattis Berit och Myra!!! vilken fantastisk helg!

Av A-Team - 30 oktober 2011 23:24

Nu kom vi till ett kapitel där vi har den genom tiderna snabbast meriterade Golden från oss - vilket också innebär att de lagt ner enormt arbete  - fokuserat och jobbart målmedvetet men ändå gått på känsla för att se om hon varit *redo* - och det har hon! Varit redo OCH om någopn tror den hunden tar slut eller inte har kapacitet - fel säger vi - vi har syrran Swoosh och vet vad dessa krutpaket både vill orkar och kan.
  Vi skickar stort Grattis till Berit o Michael med Wintergold's Ignite *Myra* som endast 1½ år gammal med matte idag även tagit hem en 2: Ökl jakt! Ser ni bakåt i vår blogg så hittar n i igen dem ofta... SE VCH för bara några veckor sedan... 1.a lydnkl 3 uppflyttad till Elitklass, SSRK Västra Cupvinnare 2011 i Nkl  WT på klassvinst 92p.
Ni har gjort ett fantastiskt arbete och vi är otroligt stolta över er. (Ignite är dotter till Higgins och vår uppfödning WG Cinderella) att det blir mycket motor i Higgins barn vet vi - och ni som har valp efter honom...
Lägger in den goa bilden och klivkar ni på den så kommer ni till deras egen sida:)
 
---------------------------------------------------------------------------------------------

Vi skickar ett grattis till Tyskland och Monika o Evita  - 7 valpar blev det och alla är bokade:)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Nu väntar vi på att Karin o Mickis skall höra av sig då lilla maja närmar sig valpning... åh så roligt!! pappa till deras kull är Duckflight Autumn Breeze for Gleen Mohr - superhärlig kombination då Maja är dotter efter vår engelske Higgins och Tikka - alltså helsyskon med vår mjuka fina Tindra samt rally-Sally:)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Har det hänt mer i helgen? joodå det har det men vi smälter lite i taget:)

Må gott

   
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se