Direktlänk till inlägg 2 november 2011

Valpar - o våra hanar / Maja valpar idag

Av A-Team - 2 november 2011 12:12

Vi funderar o funderar  då vi gång på gång ser samma sak med de eventuella valpar som blir kvar längre - att jämföra dem med de först avflyttade där det ej finns hund i huset är stor skillnad. Vi har inte bara 2 underbara tikar hemma utan även två underbara hanar. Att vår äldste hane Higgins är präglad på vår tidigare Harry märks tydligt och att Morris präglats av Higgins mentala stabilitet märks tydligt även det - Higgis är en stabilitetens klippa som Golden.
Vi har en hane kvar ur kullen vi nyss haft och han är otroligt stabil - bär o släpar saker men minsta man önskar få det så kommer han glatt och lämnar. Han borde vara i sin busiga period och det är just här vi ser hur han dras mot hanarna och *hänger med dem*... Higgins *låter* Morris uppfostra vilket han gör mycket snyggt. Vi är såååå tacksamma för dessa fantastiska hanar vi har och den som får ta Tango med sig hem vet precis vad den/dem får.
Så åter igen är vi tillbaka på funderingen om det inte är för tidigt att släppa valparna vid 8 veckor? Om man nu har fler hundar som vi har - i den här åldern är det ju ingen tvekan om personligheter... *12-16 veckors ålder....valpens testosteron stiger* - Tango får både vår uppmärksamhet/gränssättande och han har hundflocken som sätter tydliga gränser - joda - nu kan han lämna oss och likaså tikvalpen... det blir enkelt för er som skall ha att ta vid - de är väl förberedda för en familj. 0761148693 mobil enklast att nå oss
      ----------------------------------------------------------
  Äntligen skall valparna i Linköping få se daxljuset - detta är en underbar kombination och vi tycker Karin och Mickis gjort ett fantastiskt jobb som jobbat på och följt upp med en riktigt bra hane i Danmark hos John på Gleen Mohr till sin Maja.
Planering och förberedelser samt resa där de stannade hela höglöpet så nu hoppas vi verkligen allt går toppenbra idag. Vi ha fått vara *med* hela tiden ochdet är vi så otroligt tacksamma för:)))
Bildr kommer
-----------------------------------------------------------
 ? Vi vet inte heller än om parningen mellan Johns tik Duckflight Browning "Amber" o vår engelskman Higgins tagit men håller tummarna gör vi :0)
------------------------------------------------------------
  x 7 Att valparna efter Stonehunters Evita "Vita" o Higgins blev sanning det vet vi ju iallafall - men de är bokade:)
------------------------------------------------------------

Valpträffen 5/11...må gott

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32


2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vä...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se