Direktlänk till inlägg 3 januari 2012

God fortsättning på nya året

Av A-Team - 3 januari 2012 16:32

2012 - ja det innebär ny kalender... bland annat! och det innebär också att vi vill önska alla en god fortsättning!
Vi är väldigt glada över er som blev nya ägare av en Wintergoldare - vi vet att ni verkligen gör allt för att ta hand om er fyrafota vän.
Vi har många att gratta till framgångar förra året men väljer att framföra ett gemensamt hurra till er... det var WT vinnare - 1:a priser på jaktprov 'yippie*  - vinster och framgångar som Champions inom Viltspår - framgångar på lydnadsplan... även i agility - ja allt talar ju för vilken bredd vår underbara apportör har -jo - vi väljer att skriva apportör för det är ju det vi vill bevara och säger bara tack för att ni valde den hane ni gjorde till Wintergold's Tuam 'Karin o Mickis*  - ni fick en härlig kull med en underbar engelsk hane i danmark:)
Vi avslutade 2011 med att få en kull efter en bror till en hane vi redan prövat använda men då blev det tyvärr inga valpar - men vi ville inte ge oss utan fann en helbror och parade med underbara Tindra och resultatet blev de valpar vi har på bilden. Många frågade om vi skulle ha fler kullar efter Sallys men vi sa nej då vi ville se att det först blev något plus att vi själva var aspiranter på ev. kull eller kanske valp.
Massor med lycka till allihop i år - vi vet att både hundar har rätt linjer o ni kan - ut o pröva WT och kom o träna apportering - ni som har långt - leta efter Grundkurser i apportering/fortsättningskurser.  Hundarna kan o har det i sig - det är ni o vi som förare som behöver öka kunskaperna hela tiden.
Till er nya: här kommer bild på 7v valparna:) snart får ni hämta dem... tiden går så fort - inga nya valpar väntas
 

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av A-Team - 8 april 2012 13:32


Vi önskar en god påsk och har lagt upp för kommande apporteringskurs där vi bara vill jobba med er som skall starta jaktprov i år. Istället för skrivblogg kommer vi framöver ha bildblogg. På dagens bild är det våra 3 goldens samt en besökare ...

Av A-Team - 28 januari 2012 12:45


Far: Searover Narsaq (S o N JCh Treklöverns Oden - Doubleuse Searover) - Mor: Tindra (Brinsworthy Higgins - Wintergold's KonaTiki) Valpresultat nedan på bild wintergolds.goldens@gmail.com    ...

Av A-Team - 28 januari 2012 11:48

Lång vila kan tyckas för dem som brukar läsa våra uppdateringar - vila är nog att ta i eftersom det är precis vad vi inte gjort. Första vi gör är att gratta Alvf kullen till att ha fyllt ett år. Ha INTE för bråttom med att röntga höfter - armbågar ka...

Av A-Team - 18 december 2011 01:17


Vi vill önska God Jul till er som är våra valpköpare samt er som skall bli :) Vi har lite grattis att dela ut men väljer att ta dem i mellandagarna.Hoppas ni liksom vi tar det lugnt och inte stressar innan eller genom julen - det skall vara en fridfu...

Av A-Team - 11 december 2011 00:43


Hoppas alla som vill kan få se de där fina snöflingorna falla såhär vid 3e advent. Vi är lyckligt lottade som också kan sitta här och se våra underbara 6 småttingar växa. Personligheterna är ljuvliga ochnu blir de 4 veckor och det blev dax för första...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se