Senaste inläggen

Av A-Team - 17 oktober 2011 11:07

Igår på söndagen hade vi kursavslut - där vi plockade bort godisburk då vi tycker det känns som det blir för mycket av det -jisses hundarna älskar ju apporten och det är ju den som är berömmet - sätten att träna in moment är många och alla har sina knep -och det ärju toppen! 
alla i gruppen vet att det kommer bli mer... dock är det bra om allt kan få smälta in - och behöver någon hjälp så vet ni ju att det bara är att ringa/maila o sen träffas vi och tränar. En stooooor eloge till hela gruppen - NI - är kanon och det kändes värmande när det plötsligt hurras för oss - det har aldrig hänt förr - inte bara sådär       ...ok... walk up datum kommer;)


    -----------------------------------------
Valpar ja - nepp kommer bara en bild och på hemsidan skall en ny in - telnumret är korrigerat och plötsligt kom folk fram:) 2 kvar precis som igår - vi vet dock inte hur det ser ut efter besöken - men vi tar inte bara de första bästa så ring gärna.
Skriver det här ändå då många bara ramlar in på bloggen - 0761148693

  Båda valparna som vi har kvar har enorm samarbetsvilja samt är mjuka och fina i sina temperament.


Härliga höst... underbara människor... härliga Goldens   


ANNONS
Av A-Team - 16 oktober 2011 11:19

Vi börjar med att tacka för alla fantastiska mail vi fått  - tack alla ni   . Vi ser det som ett privilegium att få ha så många med på olika kurser - glädje över att återse tidigare valpägare och få nya bekantskaper är otroligt härlig.
-------------------------------------------------------
Kursen idag startar kl.16 på grund av ljuset - det bestämde vi redan senast vi sågs men kan vara bra med lite påminnelse...   see you there med pipa o burk:)
--------------------------------------------------------- 
Kullen vi har nu - vi behöver inte säga så mycket om den - ni som träffat de valparna vet vilken otrolig kontakt de har - joda vi har ännu 2 valpar kvar eftersom vi inte bara vill släppa iväg dem för att de fyllt 8 veckor - vi har inte bråttom vi vill ha rätt köpare och rätt köpare behöver inte vara den som vill *jobba mest* eller är först på plats - utan det skall bara kännas rätt. Hunden lever här och nu:)
 ----------------------------------
0761148693 mobil och mail wintergolds.goldens (at) gmail.com /mailadressen behöver skrivas i när ni mailar annars kommer inte mailen fram.
---------------------------------
  Valpträff för senaste kullen - Lördag 5 november kl.10.30 - mail kommer till er:)
Det är alltid jättetrevligt att och nyttigt att ses igen då valparna nått 14-15 veckor  - vi har givetvis en träff mitt i vinterna igen för att se vad som hänt tilöl 5-6 månader!
-------------------------

Må gott alla besökare

ANNONS
Av A-Team - 9 oktober 2011 23:20

Precis när man trodde man uppdaterat klart och bara försiktigt tar sig en sväng in på Berit och Michaels sida Active Golden - ja då lyser texten SE VCh Wintergold's Ignite(Myra) rakt i ögonen - men de var ju ute o blev uppflyttade till elit lydnad förra helgen och bara liten stund sen var glädjen stor över 1:a nkl jaktprov... ÅH så kul!

 Grattis Berit med *Myra* till Vilstpårschampionatet(SE VCH) ni ärr som vi skrev i mailet helt enkelt grymma ihop - skämmer bort oss:) Massor massor med grattiskramar skickas!!! Myra är liksom kommande dam nedan dotter till Higgins(mamma är Wintergold's Cinderella) Go va duktiga ni är:)
 


------------------------------------------------------------------------

  Stort grattis och massor med kramar skickar vi till det fantastiska paret Lena Olofsson och Thea! på bara 4 startera i Elit satt championatet - vilken bedrift! Thea är dotter till vår engelskman Higgins och AB.s Madicken som har WG:s kanelkringla till mor(helsyster till vår numera alltid i minnet Sanni). Visst krävs en bra hund - men minst lika viktigt m inte mer... för an ska ju ta sig ut och vara en doer med - är att det är en duktig förare:) såååååååå hurra hurra - starkt jobbat och som sagt - fortsätt ha roligt:)
 
----------------------------
Vi har en hane och en tik kvar hemma och skulle gärna med glädje behåll dem båda men vi hinner inte ge dem den träningen - så två riktiga guldvalpar  - framåt glada positiva - kan koppla av o vara familjekompis men här finns även kapacitet för den som vill mer:) Intresserade:
wintergolds.goldens@gmail.com  eller mobil: 0761148693 - hem 08-51172309
 ---------------------------------------------

Missa inte söndagskursen... kl.16

Av A-Team - 4 oktober 2011 01:08

Jomen visst är det väl underbart:) Nu när vi skrivit så varmt om denna kull och deras kontakt...


 

Av A-Team - 3 oktober 2011 09:09

   Vilken fantastisk helg - på många sätt!
Tack och välkommen ni som blivit nya valpägare - denna kull håller verkligen måttet i våra ögon för hur det verkligen skall kännas när det är som bäst!
Vi har och glädjen att få säga dessa fantastiskt roliga grattis till:
Karin och Ingmar som i stora drag ger oss enormt med energi bara genom att vara dem de är men självklart... Tiver eller faktiskt SE VCh Wintergold's Tiverton(Brinsworthy Higgins/Wintergold's Pepparriska) - ja gör man som då Karin gjort - inväntat närhunden är mogen ja då kan det bli ett resultat som detta:
  1:a pris Öppenklass jaktprov i Väse - Vandringspris och bäst på det provet:)  Vi kan bara lyckönska fortsättningen som tas med lugn - underbart och ja det blev ett långt telefonsamtal *tittut Ingmar* ;) Supergrattis till er... bilden är Karin o Ingmars - men den bara talar lugn:)) KRAM
  --------------------------------------------------------------------------------

...mer Grattis - nu till en yngre fömåga:
Här är det Berit och Michael som samarbetar med Myra - arbetsmyran Wintergold's Ignite(Brinsworthy Higgins/Wintergold's Cinderella).
  Stort grattis till 1.a pris i Lydnadsklass 3 vilket innebär en uppflyttning till Elitlydnad redan innan 1½ års ålder:) Berit är en otroligt duktig förare och vi skickar massor med GRATTIS och lägger en länk så får ni läsa själva om deras framfart. Kolla va snygga dom är ihop! Klicka på bilden - länkad till sidan:)
 

     -----------------------------------------------------------------------

Sedan vår underbara grupp i apporteringen - ni är grymma!!! Det är ett sådant nöjje att få ha er:)
 

---------------------------------------------------------------------------
Valparna växer - men - vi behöver fortfarande några familjer/personer som är rätt! Jo - kullen var stor - 10 valpar - i början finns alltid en risk när det är så många att någon kanske skall falla efter - men icket. Vi har tagit det med lugn gör det fortfarande - det är mysigt att ligga ute på kvällen o ha dessa underbara små förmågot klättrande kelande på en - det är en fantastisk kull och mer behöver vi nog inte säga om dem - joooo... de är friska - alerta - vill massor - grymt kontaktbara... de har släkt bakom som talar för att detta är jätterätt - sådär nu har vi reklamat klart:)) 0761148693 mobil - wintergolds.goldens(at)gmail.com

  -------------------------------------------
Vi vet nu att Stonehunters Evita i Tyskland är dräktig med vår Higgins och hållr tummarna för en bra valpning framöver:)
Vi hoppas också att Duckflight Browning i Danmark kommer visa dräktighet framöver.
..............................................
Stor härlig kram - och meddela oss resultat så skall vi ordna specialsida för er!


Enjoy your day

Av A-Team - 30 september 2011 10:30

Små valpar lär sig snabbt - dessa lär sig väldigt snabbt!
intresserad och verkligen söker denna typ av Golden? De kommer inte bli så stora - inte så kraftiga benstomar - utan mer den mindre bruna typ av golden som vi bara älskar och många med oss. Vi nås snabbast på 0761148693 (vi är ute mycket) om vi är inne så 51172309.
 


Av A-Team - 27 september 2011 17:21

Ja denna lilla herre har minsann förstått att mammas signaler följer man!
välkommen att höra av dig/er
wintergolds.goldens@gmail.com eller 0761148693 (vi är ute mycket)


 
--------------------------------------------------------

enjoy

Av A-Team - 21 september 2011 12:31

Till alla valpars SKK registrerade namn finns nu chip-nummer registrerat. Alla är vaccinerade och besiktigade utan anmärkningar och det ÄR verkligen pigga alerta glada valpar med tillgägg i sina protokoll *trevlig valp*.
Våra valpar förmedlas genom Svenska kennelklubben där man kan läsa om kombinationen med lionjer - se namn på syskon i hela kullen samt gå in pch titta på föräldrarna och deras hälsa - jättebra! Lite mer trygghet för dig som blir vår valpköpare och för oss som uppfödare blir även det en säkrare länk:)

0761148693 mobil - mail: wintergolds.goldens@gmail.com
Vi är utanför ytterdörren mycket så därför är mobil eller mail lättast.

Nu har vi  ett par precis besiktigade valpar kvar som inte fyller 8 veckor förrän imorgon - välkommen med intresse.
  Nagellack här o där efter besiktningen:)
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
OBS Vi har för våra tidigare valpköpare samt några släktingar fortsättning apportering - Observera  på söndag 25/8 kl.17.00 - Det var riktigt roligt att se er sist och nu när vi vet hur mycket ni tränar under veckan -skall det bli kanonroligt att ses på söndag igen!!!! :)
------------------------------------------------
Lisa & Håkan

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se