Senaste inläggen

Av A-Team - 17 september 2011 23:30

Vilken otroligt vacker höstdag lördagen bjöd - nu bara måste man njuta!
  Grattis Lena med Thea till ett 1.a pris i Elitlydnad på 282p Hioo hioo hurra vi äger pappa Higgins o mamma Madicken ägs av Kerstin och Kenneth som också är uppfödare till Thea  ... det är så roligt att få lite direkt story o få vara med när man har andra halvan:) Vi håller tummarna för er framöver det vet ni!!! Fina bilden på Thea:)
 

-------------------------
Valparna växer och det är inte lätt att fota och ta emot en strumpa samtidigt - men detta är en egenskap vi älskar - dela med sig - en mjukhet - ett tidigt förtroende:) Visst har de kurage - men det får inte övergå i skarphet och det gör det inte. Vi känner detta blev riktigt bra:)

  intresserad: wintergolds.goldens@gmail.com  eller mobil:0761148693

ANNONS
Av A-Team - 16 september 2011 14:10

 vilken urskön kull! vi är så nöjda med dessa valpar och nu är de redan 7 veckor - tiden springer fram - några har mailat på fel adress så här är hemsideadressen: wintergolds.se och mail: wintergolds.goldens@gmail.com eller 0761148693
  

hundarna lever i nuet och lika gör vi - Hoppas även ni h en skön fedag

ANNONS
Av A-Team - 13 september 2011 14:53

Grattis Petra med Tassa(WG Honiton) Higgins/Pepper - dotter - till 2st 1:a pris varav en 2:a placering och en klassvinst i Lydnadkl 1 - dessa kom dagarna efter varandra och nu får vi se om det tredje 1.a priset kommit så Tassa blir titulerad med Lp! Petra har gjort en kanonjobb med sin Tassa i år - 1 nkl jakt har nämligen också placerats in i hennes meritlista:) Underbart!!! Hipp hipp:)

---------------------------------------------------------------------
 
Valparna har nu blivit 6½ vecka och har nu träffat hela goldenfamiljen här - de har också träffat besökare och precis som vi trott är det mycket glada positiva och framåt valpar. Higgins(Sallys far) har en tendens att gå igenom vilket vi ser som mycket bra och också hoppats på. Kullen är jämn och de som ´satt sig inne i deras sovrum har haft 10 glada valpar uppe på sig... vi tycker vi får många bra frågor av er som skall bli deras ägare! Nu har vi en av varje otingad - en tik och en hane - viken av dem de ärvet vi ejännu - vi väntar i det längsta med att välja så det blir så rätt som möjligt... men några tycker vi att vi redan vet var de ska:)
  morfar Higgins har ett äpple i munnen och det vill *jag*gärna försööööka ta;)
--------------------------------------------------------------------

Besök av Mollie(1 årig Higginsdotter) med familj - de åkte 45 mil(enkel) för att röntga hos Lasse A och då är det kul att vi bor nära denna klinik - härligt allt gick bra;)
  -----------------------------------------------------------
goder dager o njut av vinden:)

Av A-Team - 5 september 2011 20:57

från valp till vuxen - den här herren var en liten brun golden och joda jag sa han skulle bli liten - hmm? Tiver!
  ---------------------------------------

Idag har valparna varit ute - och bilder skall in i album - bära var väääääääldigt roligt:) Tack för alla valpbesök och ja... de fortsätter under veckan:)
   Stolt!
----------------------------------------------

Så var det kurs med 8 goldens - bilden är från igårkväll... detta gäng kommer komma precis dit de vill:)
  obs... hanen nere i vänster hörna är Figaro - pappa till den valpkull Sally har nu:)

----------------------------------------------
Denna bild på valparna (från igår) bara måste få vara med
  Enjoy

Av A-Team - 4 september 2011 11:08

Fina stunder nu då vi har en hel del besök till våra små - ja detta med 10 små är inte *bara* det är att verkligen söka individer. Beuty is in the eye of the beholder heter det - vi ser inte en utsida bara vi ser mer på insidan - men ett första intryck när man träffar dessa är glatt hälsande svansviftare - nästa är *leka dra skosnöre* - det är bus lek kel om vartannat - precis som det ska vara  
 -----------------------------------------------------------

Grattis Anna A med Saga - ett fint 2:a pris i Ökl jakt 27/8! Härligt jobbat av er! 

  -------------------------------------------------------------  
Det har varit så roligt att få följa Karin och Mickis genom deras första resa innan parning och till slut blev det då äntligen dax för dem att åka till Danmark och para sin Maja. Mer om det framöver men här är en fin bild Karin skickat från Danmark *love is in the air* ------------------------------------------------------------------------------------------------ 
More love... då Monika åkte hela vägen från Tyskland med sin underbara tik Evita för att dejta Higgins - allt avlöpte väl och nu är det bara att vänta och ja -vänta på ett förhoppningsvis positivt meddelande om några veckor.
Bild
-----------------------------------------------------------------------------------------

Söndag - kursdax - härligt för här ska det bli roliga resultat framöver.
Bild
-----------------------------------------------------------------------------------------
Mer uppdateringar på gång
www.wintergolds.se  kommer att ändras lite framöver men ännu sålänge ser den ut som vanligt och kontaktuppgifter finner ni där.
  

Av A-Team - 30 augusti 2011 09:48

Nu är det 40 riktigt alrta tassar som trippar runt - allt händer snabbt nu - utvecklingen går i en enorm fart! Jämför man med 3-4 dagar bakåt så är det stor ändring , ja till och med ett par dagar bakåt. Det busas alldeles galet idag vilket är alldeles normalt för denna åldern - de har kommit på att öron är ett utmärkt sätt att få syran7 brorsan att pipa men sekunden efter kan det vara den i underläge som står herre på täppan... mamma Sally är så himlöa duktig - hon går nu fritt ut och in som hon vill och ser vad som händer - då och då lägger hon sig i.  Undrar hur det skulle vara att ha 10 busungar runt sig - i samma ålder då? mata sköta ge kärlek uppfostra... puh... snart kunna överlämna lite lek åt Higgins och Swoosh.
I morse när jag kom in till dem så tittade de nyfiket och så satte ALLA igång o for med sina propellersvansar - underbart och inga fegisar här inte:)
Under bilden så fins en länk med nya bilder på valparna - bilderna kommer fyllas på under kvällen:)
 
http://goldenpups.jalbum.net/Valparna-2011-08-30/


-----------------------------------------------------------------------------

Higgins har haft dambesök från Tyskland mer om det senare - underbar tik och uppfödare:)
-----------------------------------------------------------------------------

ha en härlig dag
wintergolds.goldens@gmail.com

Av A-Team - 25 augusti 2011 14:20

Här springer nu 40 små tassar - oj så snabbt tiden går! 4 veckor på pricken idag:)
Idag har vi suttit o studerat dem länge... jo vi studerar dem mycket från denna ålder. Valparna har från sin födsel fått vara med bara sin mamma o tagit det alldeles lugnt - de enda besökarna fram tills igår kväll har då varit varit vi. Sally fick ju en stor kull och då vill man också avakta och se att alla på ett naturligt sätt hänger med och de har de gjort. Ingen di-ersättning eller tillägg däremot fick de börja pröva mat mellan 3-4 veckan och de som ville äta ja de åt - de som ännu inte var mogna tog bara mamma! idag ville verkligen alla äta - glupska var de minsann... härligt! Avslutningsvis på målet äter mamma det som blir kvar ochdå blir valparna ännu mer ivriga att få hjälpa att äta. Första besök igår och nu vet vi att besöken kommer in från denna 5 vecka.
  valpsugen? se hemsidan: www.wintergolds.se

Vi får frågan om man måste jaga för att få köpa valp av oss - vi tror det beror på at vi lägger ut bilder från det vi varit ute med jaktlaget - och då agerar hundförare:)
svaet blir att nej man måste absolut inte jaga - det är svårt att få plats i ett jaktlag - viser det efter alla år som en ynnest att få vara med så mycket och se hur roligt hundarna har MEN man behöver inga praktiska jakter för att ha kul med en golden av jakt typ. Valparna vi har skall intwe bli några vildar utan tvärtom är det just det mjuka härliga familjära sättet vi vill ha. Vi vill dock att de har med sig apporteringen i linjerna och har därför valt de linjer vi har. Så bra temperament - glädje och absolut - vi vill ha följsamhet - kontakt. För att veta om detta är er typ av golden brukar vi säja kom o hälsa på så får vi se om det 'klickar*.
På en bloggsida ka vi inte få med allt - så ring oss - kom o hälsa på - och sedan får vi se om det är rätt:)

ha en härlig dag

Av A-Team - 22 augusti 2011 13:29

Higgins vår engelska stolthet - har varit med förr och Morris "vår lille mini engleskman med de underbara linjerna" snart 14 månader som vi då egentligen inte planerat ta med fick - ändock bli en *stand in* för vår unga Swoosh... det var ju det här med att inte ta med för unga... men men... han har ju visat att han verkligen kan ligga o koppla av bredvid arbetande hundar och skyttar - så;)
Behöver jag säga hur stolt jag var när det plötsligt regnar fågel och jag skciakar honom på ett enkelt?? jobb... denna lilla hund - den mjuka fina munnen ja han är så mjuk o levererr den hela vägen in i min famn o släpper inte förrän jag säger tack! åh vad stolt jag var? efter den fick det faktiskt bli lite fler hämta 'pick up* o inleverans men vi hann inte fota mer än vad som blev här - famnarna fulla=)


Här är albumet: HIGGINS O MORRIS 

 

----------------------------------------------------------------------------

 

njut

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se