Senaste inläggen

Av A-Team - 30 april 2011 19:58

  Underbart att få gratulera fler...
Grattis Solweig och Kenneth till 1:a pris o (igen) 1:a Pallplats i Lydnadskl 2 med ytterligare en Higgins dotter Lp 1 Lp 2 Wintergold's Dinnaton - detta på Påskafton!
Kanon bra jobbat av er och japp... skynd långsamt nu när lydnadskl. 3 väntar i framtiden:)
 

-----------------------------------------

och här kommer då ett annorlunda Grattis eftersom svaret på SE VCh Wintergold's  Tiverton - Karin o Ingmars underbara hane blev fri vid omröntgen - visst det hade räckt med att veta att *jobba kan han få göra precis så mycket som han orkar o vill - ett b/c är ju inte någon fara men visst känns det alltid gott när det är fritt:) från b/c till b/b  OH så kul(att få se det först;) med tanke på att han är den härlige stabile kille han är samt son till Higgins och kullsyskon till Dinnaton(de är speciella för oss) ovan... den kullen är en guldkull:) sååååååå härligt o vi är så glada för *er* skull:))) (mamma till de båda är Pepper)
 

----------------------------------------
vi önskar alla en fin start på maj

ANNONS
Av A-Team - 28 april 2011 00:08

Först vill vi skicka ut lite Grattis
  Grattis! Göran och Wintergold's Ruby Hill *Rubina*  - tänk så glada vi blev när det mitt under viltspårskursen kommer ett SMS att de blivit 2:a Provbäst i NKL SSRK Lidingö WT(Working test) 10/4... joda vi gjorde vågen - 89 fina poäng. Vi har absolut inte sett allt detta ekipage kan Rubina fyller 2 nu i Maj och är dotter till vår Pepper :)
    


  Grattis vill vi skicka i mängder till Karin o Mickis som äger Wintergod's Tuam då Karin den 17/4 satte sista 1:a priset i Lydnadskl 1och knep pallplats 1:an samt därmed också tog hem Majas första LP titel:) Inte alls förvånad - de har en otroligt fin kontakt... en spännande vår/sommar väntar för dem=) stor kram på er:)) När Mickis fotograferade visste han inte att Nettan med Bacill var med på bilden och de blev 2:a på provet så vi skickar Grattis till Nettan(Höstglädjens) och hennes *Bacill* =)
 


   Grattis vill vi även skicka till Lisa G och Lp Wintergold's Chai Spice som tävlade Elitklass Spår och där tog Certpoäng 572 - Härligt härligt - ni är fantastiska med de gyllene från oss:)
--------------------------------------------------
Vi är superstolta över er - det vet ni   
Jodå vi vet att säsongen nyss börjat och att de flesta som skall tävla/gå prov ligger i träning ännu. Även vi som i år har många planer;)
-------------------------------------------------
Vi har också haft finbesök från Bengtsfors och Karin & Ingmar med sina 4 benta... de är alltid lika undebara då de rullar hit med sin mycket älskade husbil, johodda sådär skulle vara perfekt för oss - skulle hinna både det ena och andra kanske rent av hinna allt det vi vill? ;) I stunden sitter nu både de och vi och väntar på röntgensvar - vem som är mest nervös? snart vet vi:)
Tiver är en så otroligt vacker hane  - mycket päls ja lockig till och med - han har ett temperament som man drömmer om - stabil - men han har vuxit upp med Karn o Ingmar och med Ceasar som  är den sötaste drevern i landet=)
Trots att han är SVCh och har 1:a nkl jakt så är vi väldigt överens om att ingenting behöver stressas fram - trivas och må gott är nummer 1
 

------------------------
Må gott

ANNONS
Av A-Team - 2 april 2011 16:55

vår engelska prinsessa får starta infosidan
  
Lördag valp -NY kl.14.00 / Söndag 13.00 Ny Grundapport -samt kl.16.00 sista gången Fridagruppen (Görangruppen är välkommen där)
-----------------------------------------------------------------------
Vi har haft några fantastiska dagar med egen träning och det slutade med anmälning både till jaktrov och lydnadsprov - jätteskoj. Sally som är störtsta överraskningen eftersom jag varit ganska säker på att hon behövde mogna massa har visat något helt annat! Vilken tjej hon ÄR! Kanske inte så konstigt med tanke på att hon har både härliga mycket duktiga både halv och helsyskon=) Swoosh som är en halvsyster har nog så nära vi kan komma vad vi önskar: Åter igen Higgins som far men då en dotter efter W. Persika - som i sin tur är fallen efter *Sanni*
Inte av intresse egentligen för er som läser - men - många visste inte att vi även har Swoosh.

  

-----------------------------------------------------------------------------

Lille Morris är äntligen på sin 10e månad och han är MIN med stor betoning på miiin(min kel o arbetskompis) Morris är en kopia av sin mor Holway Rosetta och det säger iallafall oss härhemma väldigt mycket:) Det känns som vi har väldigt bråttom ut på prov i år trots att han är så ung - tänker dock jobba på att ta det lugnt... grunda ordentligt men det ÄR svårt med en *Morris* =)
Higgins år jag vet och därför får han avsluta lördagens skriverier...
 


skynda långsamt - ha skoj - och - må gott


Nya kursen är Viltspårskurs - välkommen med intresseanmälan FULL


  


Av A-Team - 27 mars 2011 18:07

Vi fick flera fina bilder i lördags och kommer ikväll lägga dem i album - dessa flygande goldens=)  Denna bild får dock företräda helgens apportkurs och valpkurs - valpkursen ändras nu till grundläggande apportering med start kommande söndag=)
  

Ny valpkurs startar  och vi har ju alltid vår stil på just de kurserna då grundtanken alltid ligger i *vi jobbar med unga apportörer* och några kommer att vilja vidare.
Viktigt med kontakten och att man bygger den på rätt sätt... inga jättegrupper utan små lagom grupper då alla är olika. 
--------------------------------------------------

trevlig söndagskväll

Av A-Team - 24 mars 2011 10:50

  
Underbara unga Morris snart 9 månader - charmtrollet med stil...
Vi fortsätter med  valpkurs för Chivas/Peppervalpar och sedan kommer vi köra *förberedande apportering - *apportering 1 - *apportering 2 - samt *avancerad kurs - för de som kommer upp från Nkl till Öppenklass.
Vi även kommer ha fria träningskvällar för kursande. Passivitet  - ring det kostar inget att vara med passiv - men ni kan inte vara för många samtidigt.
Vi fortsätter även med viltspårskurs.
Övrigt kommer vi lämna över till *Lisa Björkgren - utbildad instruktör med fingertoppskänsla* som har massor av nyttiga-roliga kurser och vi kommer ha en kurssida på vår hemsida där även Lisas kurser med startdatum kommer finnas.  
   
Varmt men snö kvar... våren är här - Higgins fina avlämningar till Håkan
Fler GR_PRA1 tester inlämnade och vi är jätteglada för detta  - Swoosh -kullen närmar sig 1 år *wow* vi har bokat tid för röntgen hos Lars Audell och hoppas att de flesta a er kommer att vara kvicka och boka där. Avläsningarna ha blivit tuffare så EN gång röntgar man sin hund - och vi rekommenderar åtminstone er som köpt valp från oss - att om avståndet tillåter - boka hos Lars Audell, Gudby djurklinik, Upplands Väsby.
--------------------------------------------
må gott

Av A-Team - 21 mars 2011 11:25

Utbildning hela helgen och då menar vi verkligen HELA 8-20 lördag och 8.30 - 15.30 söndag - det kallar vi nästan hela och detta var helt topp:) Det blev full rulle från utbildningen och hem till utbildning vi då skule hålla i form av Apportering med Fridagruppen (jodo - Görans grupp var välkomna i gruppen) - dock ej valpar - Hoppas inte jgglömde säga hur duktiga ni var:) det är så lätt att vid eget arbete bara få det det där *hur tänkte ni där*? faktum var att det var riktigt snyggt tänk i båda grupperna=)
 

-----------------------------------------------------

Vi inleder nu också ett samarbete med Lisa Björkgren - tjejen som läser hund - en tjej med alla  2 ben på marken som enkelt skapar bra förhållande mellan sig och sina hundar och sina elever och deras hundar. Ni kommer snart se hennes kurser på hennes egen sida men även hennes kurser på vår sida och ja såklart våra kurser även där - samarbete skapar bredd och det är vad vi söker - då många vill olika. Det handlar inte bara om olika utan det handlar om så mycket mer än bara det vanliga... I botten ligger instruktörsutbldning - man ska dock veta att en utbildning säger inte allt;)
 
Lisa presentrar sig för några av våra och allaballatasses valpköpare:))

hold your eyes openAv A-Team - 17 mars 2011 18:39

Roliga saker är alltid trevligt att meddela - ibland måste man självklart ta de mindre roliga också MEN nu är det roligt denna gång.
Majas GR_PRA1 svar har också kommit och det var Normalt:) Härligt och grattis Karin o Mickis:)
Såklart är det roligt även för oss då det var andra dottern efter Higgins och Tikka som har ett Normalsvar - pappa Higgins själv är också testad Normal
--------------------------------------
Valpar planeras hos John Nikolajsen kennel Gleen Mhor som där fick den fina titeln *Field Trial Breeder of the Year 2010* - ni som letar riktigt bra kombination rena engelska jaktlinjer *klicka på bilden*  


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Av A-Team - 13 mars 2011 10:23

Många är ni - som vi vill säga tip top till - favoriseringar är inge glädje i, men att lite extra yippi kommer delas ut den dag man vågar ta steg är självklart - visst är väl alla värda den glädjen=) I vårt hundliv finns inget dåligt eller bäst - däremot finns variationer och olikheter vilket är något vi tycker om, alla är vi olika - hundindivid som människorindivid och det respekterar vi. Skilja på sak och person... ok - så gläds med varandra - se det positiva.
Higgins i grabbatag:)
    

---------------------------------------------------------------------
Vi ser enomt fram emot den dagen i år då Karin och Mickis skall para sin fina Maja och ha sin första kull - åh så spännande och vi kommer alltid finnas som support. Maja är röntgad fri på höfter armbågar samt ögonlyst u.a GR_PRA 1 testad. Har alltid varit frisk samt har ljuvliga linjer. Fler 1:a priser i Lydnadskl 1 och då såklart uppflyttad lydkl 2 samt har ett jättefint samarabete/balans. Agility är en favorit där de nu kommit en bra bit på tävling - MH beskiven.  Mer o dem kommer...
---------------------------------------------------------------------
Stor och liten=) våra härliga engelska killar - Higgins 4 och Morris 8,5!   

...
och på denna bild är det vår egenuppfödda Sally och vår lilla engelska dam Hope:)
  

--------------------------------------------------


var rädda om varandra och -våga se de positiva hos andra =)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Wintergold's Golden retriever med Blogkeen
Följ Wintergold's Golden retriever med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se